[Bezmasá jídla] [Grilování] [Hovězí maso] [Králičí maso] [Krůtí maso] [Kuřecí maso] [Mleté maso] [Nápoje] [Ostatní maso] [Polévky] [Pomazánky] [Ryby] [Saláty] [Vánoční cukroví] [Vepřové maso] [Vnitřnosti] [Zákusky,dorty] [Zavařování] [Hlavní stránka ]

KRÁLIČÍ MASO

Obsah :
Králík s jablky
Králík na smetaně

Králík s jablky

Potraviny:

1 králík, kolik váží králík-tolik vezmeme jablek, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžička soli, 1/2 lžičky curry, 1 lžička oleje, česnek, kečup, polovina menšího celeru

Postup:

Králíka nakrájíme na kostičky, jablka, česnek a celer nastrouháme, přidáme koření a vše podusíme doměkka.

Příloha:

bílé pečivo,rýže

Králičí maso 

Králík na smetaně

Potraviny:

rozporcovaný králík ( stačí jen určité části ), čerstvá paprika, 2 lžíce sterilovaného zelí, cibule, mrkev, kousek květáku ( můžeme přidat, ale není nutný ), olej, uzený bůček

Postup:

Do pekáče připravíme jednu papriku nakrájenou na proužky, dvě lžíce sterilovaného zelí, cibuli nakrájenou nadrobno, mrkev na nudličky, lze přidat i kousek květáku. Na zeleninu položíme porce králíka a zalijeme olejem. Podléváme vodou. Pokud nemáte rádi suché maso, pečte králíka současně s plátkem uzeného bůčku.

Příloha:

brambory, bramborová kaše, knedlík a zelí

Králičí maso

Zpět na úvodní stránku

* Kurzy * Akcie * Práce * Zájezdy * Zájezdy * Meteobox * Auto *